Top

Stoffen

Bent u op zoek naar mooie stoffen van een goede kwaliteit? Bekijk dan eens ons assortiment van Italiaanse exclusieve modestoffen. Deze prachtige stoffen selecteren wij voor onze klanten en komen direct uit de fabrieken in Italië. De stoffen voelen geweldig aan en staan voor echte luxe en een hoge kwaliteit. Ons doel is om u stoffen te leveren waar u mooie kleding van kunt maken.

Bekijk ons assortiment »

Stoffen online

De reden dat wij onze prijzen zo laag kunnen houden is dat alle stoffen direct uit Italiaanse fabrieken komen. De kwaliteit hiervan is ontzettend hoog, want de stoffen worden bovendien gebruikt door diverse grote modehuizen zoals Armani en Etro. Natuurlijk vinden wij dit geweldig en staan we helemaal achter al onze producten. We houden strenge selecties om u de mooiste stoffen aan te kunnen bieden. Hierbij houden we rekening met de modetrends en de kwaliteit. Dit zijn al onze voordelen op een rijtje:

  • Aantrekkelijk geprijsde stoffen
  • Direct uit de Italiaanse fabrieken
  • Gericht op de modetrends
  • Hoge kwaliteit
  • Exclusieve stoffen

Stoffen kopen

Heeft u al zin om bezig te gaan met de stoffen die wij in onze webshop verkopen? Als u de stoffen ziet zullen er al allerlei creatieve ideeën in u naar boven komen. We bieden u graag maximaal drie gratis proeflapjes aan van de stoffen waar u interesse in heeft. Deze kunt u heel gemakkelijk op onze website aanvragen. Met deze lapjes van 2,5 bij 3,5 centimeter kunt u goed de kleur en kwaliteit van de stof bekijken. Hier zitten dus geen extra kosten aan verbonden.

Neem contact met ons op »

Stoffen online bestellen

Binnen 1 dag verzenden wij de stoffen en kunt er al mee aan de slag. Wij begrijpen dat u vast niet lang kunt wachten als u deze mooie stoffen heeft gezien. U kunt online betalen met iDEAL en het is tevens mogelijk om het bedrag naar ons over te maken. Bekijk gerust eens ons aanbod.