Top

Modestoffen online

Bent u op zoek naar modestoffen die u online kunt bestellen? Dan bent u bij Stoffenspectrum aan het juiste adres. Wij leveren allerlei verschillende soorten stoffen voor zeer aantrekkelijke prijzen.

Bekijk ons assortiment »

Modestoffen online bij Stoffenspectrum

De modestoffen die u online in onze webwinkel vindt zijn erg divers. Ons aanbod bestaat onder andere uit de volgende stoffen:

  • Zijde
  • Wol
  • Kasjmier
  • Jacquard
  • Tricot

Wij staan bekend om ons uitgebreide assortiment waar u als liefhebber voor stoffen uw ogen uit kunt kijken. Bovengenoemde stoffen zijn slechts een aantal voorbeelden uit ons totale aanbod.

Exclusieve modestoffen online

Het bijzondere aan onze stoffen is dat deze direct uit de Italiaanse fabrieken komen. Dit betekent dat wij u een hoge kwaliteit kunnen garanderen. Bovendien is het hierdoor mogelijk om u scherpe prijzen te bieden. Alle modestoffen die u online in onze webshop vindt, hebben wij geselecteerd op zowel de kwaliteit als de huidige modetrends. Bij ons bent u dus verzekerd van mooie stoffen die op dit moment in de mode zijn.

Modestoffen online bestellen

Het bestelproces in onze webwinkel werkt erg gemakkelijk. Binnen 1 werkdag versturen wij uw bestelling al naar uw huis. Voor de verzendkosten hanteren wij het standaardtarief van PostNL en dat bedraag €4,75. Wij leveren zowel in Nederland als in België. Wat betreft de betaling bieden we u twee mogelijkheden. U kunt afrekenen via het veilige, snelle en eenvoudige iDEAL of u maakt het bedrag zelf naar ons over.

Neem contact met ons op »

Stoffen kopen

Bij ons kunt u terecht voor diverse luxe stoffen. Wij zijn er erg trots op dat we u zulke mooie stoffen kunnen leveren. Verschillende bekende modehuizen gebruiken deze stoffen namelijk ook. Bent u benieuwd naar alle stoffen die u bij ons online kunt bestellen? Bekijk dan direct ons gehele assortiment en kijk gerust eens rond tussen alle mooie stoffen die we voor u hebben geselecteerd.