Top

Stoffen bestellen

Stoffen bestellen kunt u tegenwoordig heel gemakkelijk online doen. Wij leveren allerlei verschillende modestoffen die ideaal zijn om te gebruiken bij het maken van kleding. U bent bij ons aan het juiste adres voor het bestellen van de meest exclusieve stoffen. Naast deze variëteit aan stoffen bieden wij ook zeer scherpe prijzen aan.

Bekijk ons assortiment »

Exclusieve stoffen bestellen

Al onze stoffen die u in onze webshop ziet komen rechtstreeks uit Italiaanse fabrieken. Dit zorgt ervoor dat wij u een uitstekende kwaliteit kunnen verzekeren. Doordat we niet met een tussenpersoon werken, is het bovendien mogelijk om u lage prijzen te bieden. Op basis van een nauwkeurige selectie bepalen wij welke stoffen we willen aanbieden in onze webwinkel. Dit gebeurt op basis van de modetrends en uiteraard op kwaliteit.

Stoffen bestellen online

Wanneer u een kijkje neemt in ons assortiment dan zult u versteld staan van de diversiteit. Dit is slechts een kleine greep uit ons aanbod:

  • Wol
  • Kasjmier
  • Zijde
  • Tricot
  • Jacquard

Stoffen bestellen bij Stoffenspectrum

Heeft u besloten om een bestelling te plaatsen in onze webshop? Dan zijn er maar een paar stappen die u hoeft te doorlopen. U heeft de stoffen al snel in huis, want wij verzenden uw bestelling al binnen 1 werkdag. Bij het bedrag van de stof zelf komen alleen nog de verzendkosten bij. Dit is het standaardtarief van PostNL van €4,75. Zowel mensen uit Nederland als België kunnen goed bij ons terecht: wij leveren namelijk naar beide landen. Tot slot betaalt u met iDEAL of maak het bedrag naar ons over.

Neem contact met ons op »

Stoffen bestellen

Wij leveren verschillende luxe stoffen en daar zijn we erg trots op. We hebben een grote liefde voor mooie Italiaanse stoffen en deze delen we graag met u. Het is erg bijzonder dat een aantal grote modehuizen dezelfde stoffen gebruiken als wij. Wilt u meer zien van de stoffen die u bij ons kunt bestellen? Ga dan direct naar ons aanbod en waan u in een wereld van de meest fantastische stoffen.